Toimistosiivous Uudenkaupungin alueella – uutta raikkautta työtiloihisi

Tilaa toimistosiivous

Lokalahden Kotityöpalvelu on kokenut toimistosiivouksen ammattilainen, joka tarjoaa siivouspalveluja ensisijaisesti Uudenkaupungin, Lokalahden ja Taivassalon pienille ja keskisuurille yrityksille. Tarjoamani toimistosiivoukset räätälöidään aina yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kun haluat taata työntekijöillesi viihtyisän työympäristön, säännöllinen toimistosiivous on kustannustehokas ratkaisu.

Räätälöityä siivouspalvelua toimistosi tarpeisiin

Teen monipuoliset toimistosiivoukset itsenäisesti ammattilaisten työvälineillä ja siivousaineilla. Palvelen pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joiden siivoustarpeet ovat yhden henkilön toteutettavissa. Siivousten viikkomäärä ja kerralla tehtävät siivoustyöt sovitaan aina asiakkaan kanssa. Joustava palveluasenne ja ystävällinen asiakaspalvelu takaavat luottamuksellisen yhteistyösuhteen kanssani.

Siivouspalvelut toimistoille:

  • toimistosiivoukset
  • sosiaalitilojen siivoukset
  • muut siivouspalvelut

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan sinun toimistosi siivoustarpeet. Kun tiloissasi siivoaa aina sama alan ammattilainen, voit luottaa työn jälkeen ja siihen, että siivoustyöt hoituvat yrityksesi työnteon häiriintymättä.

Siivoushinnasto yrityksille

  • toimistosiivoukset alkaen 35 € / h + ALV

Toimistosiivousten hinta määräytyy aina sovitun työmäärän ja asiakkaan kanssa tehdyn siivoussopimuksen sisällön mukaan.

 

Kun Uudenkaupungin, Taivassalon ja Lokalahden seuduilla sijaitseva toimistosi kaipaa siivousta, ole yhteydessä Lokalahden Kotityöpalveluun! Hoidan homman luotettavasti ja tehokkaasti.